Cukkini chips olasz módra

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A cukkinit alaposan mosd meg, és a héjával együtt darabold fel julienre, majd locsold meg citromlével
  • Olívaolajban fokhagyma gerezdek hozzáadásával süsd ropogósra; a fokhagyma gerezdeket akár pucolatlanul is beledobhatod az olajba
  • Tapasztalat: Bár az ötletet a tv-ben hallottak alapján írtam le, javaslom, hogy a hámozatlan cukkini alá tegyetek egy kevés vizet és olajat, és így fedő alatti párolás után süssétek le zsírjára. Engem a cukkini héja egy kicsit zavart, de biztosan van, aki szereti.

Hogy mitől olasz? -, én így hallottam a tv-ben.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Cukkini chips olasz módra”

  1. Én most sok cukkinit meg pattiszont fagyasztok le – a konyhatündérektől kérdezem: azokból is meg lehet majd csinálni vagy csak frissből?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.