Zöld cukkinis, uborkás, póréhagymás, avokádós saláta

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Avokádó zöld citrommal pépesre turmixolva
  • 2 kávéskanálnyi borecet
  • Zsenge cukkini meghámozva és karikákra vágva
  • Kígyóuborka karikákra vágva
  • Jégsaláta kis darabokra vágva
  • Póréhagyma vékony karikákra vágva
  • A fenti hozzávalókat keverd jól össze, és önts a salátára szezám- vagy olíva olajat
  • Fogyasztáskor a kiemelt mennyiséget tovább ízesítheted: pl. xukorral, AIP-ban glicinnel vagy 1 tk. mézzel, pici sóval, fokhagymával; azért ekkor, hogy a saláta tálalásig ropogós maradjon, érdemes kaporral alaposan megszórni AIP-ban ne használj xukrot, ehelyett vágj a salátába alma darabokat!

Ketogén ételek köreteként fogyasztható!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.