http://keto.hu/sertesborke-serpenyoben-sutve-sult-hagymaval
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Kocsonyás leves főzéséhez 1 kg sertésbörkét és 1 kg lapockát főzz meg 4-5 liter sós vízben (a leves leírását majd külön receptben olvashatod!).
- A sertésbörke 3 órányi főzés után puhán is nagyon finom – sózd, borsozd, és szórd meg piros paprikával; AIP szerint csak a sózás ér!!!
- A korábban elkészült bőrkéket egy tepsiben terítsd el, rakd közé felszeletelve a lapocka húst is, majd bevagdosott szalonnát is helyezz a tetejére.
- Közepes lángon süsd ropogósra.
- Salátával tálald!
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- Készíts mákpellettel egy piskótát a „Piskóta maglisztből alaprecept” szerint.
- Hámozz meg egy nagy db almát, és vágd vékony lapokra, mellyel borítsd be a süteményt.
- Kend be a piskótát kókuszkrémmel és arra kerüljön rá az eper.
- Citrommal locsold meg az almákat, hogy ne oxidálódjanak.
- 1 zacskó tortazselét kb. fél dl vízben olvassz fel, tehetsz bele édesítést is (én nem tettem!), majd locsold meg vele a süteményt.
Speciális receptek, táplálkozási kérdések, életmódbeli tanácsok portálja. A paleo a blogon széles lefedésű „ernyő-terminus”.